Antena Căutare

VIDEO! Asistenta medicala, batuta de un pacient

O asistenta medicala de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Vadeni, judetul Gorj a fost batuta de un pacient. Femeia a fost internata de urgenta la Spitalul din Targu-Jiu cu traumatism facial.

S-a intamplat in aceasta dimineata, in Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Vadeni. Femeia de 55 de ani era in prima ei zi pe sectie. O sectie cu o reputatie deloc de invidiat.

De dimineata era in sala de activitati pentru pacienti. Unul dintre ei, fara ca femeia sa-i fi spus ceva, a lovit-o cu pumnul in plina figura.

O lovitura foarte puternica la nivelul globului ocular, cu hematom mare, retorbulbant si cu o fractura incompleta de oase proprii nazale.

Putin a lipsit ca femeia sa ramana fara ochi. Va mai ramane sub supraveghere medicala cateva zile. Cazul asistentei a intrat in atentia inspectoratului teritorial de munca.

Pacientul care a agresat-o pe femeie are 36 de ani si se afla sub tratament puternic pentru o afectiune neuropsihiatrica. Nu poate fi tras la raspundere pentru fapta sa.

VIDEO! Grup de rromi, filmat la furat dintr-o benzinarie din Dej... VIDEO! Imbulzeala la apa sfintita, de Boboteaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x