Antena Căutare

VIDEO! Capitala sub nameti: ninge fara oprire de mai bine de zece ore

La final de ianuarie, a venit iarna si in Bucuresti. Ninge fara oprire de mai bine de zece ore, iar stratul de zapada de pe carosabil masoara deja cativa centimetri. Desi primaria a scos pe strazi utilajele de deszapezire, stratul de nea masoara cativa centimetri. Iar de la o ora la alta, iarna parca prinde si mai multa putere. Autoritatile locale promit insa ca soferii nu vor avea probleme.

UPDATE! Circulatia de linia tramvaiului 41, blocata in Capitala

Peste 600 de utilaje de deszapezire au fost scoase pe strazi. Au luat la rand fiecare bulevard si strada din Bucuresti. Dar degeaba s-au straduit. In doar cateva minute de la trecerea lor, strada era din nou acoperita cu zapada.

"Dorim ca strazile sa fie la negru, indiferent de cantitatile de zapada, dupa care trecem la scosul zapezii din oras. Toata zapada nu o s-o putem scoate niciodata, daca este intr-o cantitate foarte mare, asta e o nebunie, dar atat cat sa se circule civilizat", a spus Oprescu.

Vezi prognoza meteo pe regiuni!

Mijloacele de transport in comun din Bucuresti au avut si ele probleme in aceasta dimineata, cand mai multe tramvaie au fost blocate din cauza zapezii. Pentru prima data in aceasta iarna, polititstii de la Rutiera au avut motiv sa verifice daca masinile din trafic aveau cauciucuri de iarna.

Meteorologii spun ca bucurestenii nu scapa de zapada pana in weekend.




Foto: Intact Image

VIDEO! Ultrasii au impartit flori jandarmilor, la proteste... Raed Arafat: "SMURD-ul este in alerta pentru toate zonele afectate de ninsoare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x