Antena Căutare

VIDEO! Cea mai friguroasa noapte din aceasta iarna

Centrul Romaniei a inghetat! A fost cea mai friguroasa noapte din aceasta iarna, iar temperaturile au atins chiar si minus 20 de grade.








Vezi aici prognoza meteo detaliata pe localitati!

Cum va fi iarna in Romania, intervalul decembrie 2010 - februarie 2011

In luna decembrie 2010, regimul termic mediu lunar al aerului va prezenta valori apropiate de normele climatologice in majoritatea regiunilor, iar local in sudul tarii valorile termice se pot situa sub mediile multianuale lunare. Sub aspect pluviometric, cantitatile de precipitatii vor fi in general normale pe aproape intreg teritoriul tarii, iar local in sud-vest si nord-vest, sub normele lunare.

In luna ianuarie 2011, temperatura medie lunara a aerului se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a teritoriului, local in sudul tarii fiind posibile valori mai ridicate decat mediile multianule lunare. Cantitatile de precipitatii lunare vor fi apropiate de valorile normale in cea mai mare parte a teritoriului, iar local in vestul si sud-estul tarii acestea se pot situa sub normele climatologice lunare.

In luna februarie 2011, regimul termic al aerului va inregistra valori apropiate de normele climatologice lunare in majoritatea regiunilor. Precipitatiile lunare pot fi apropiate de normele climatologice lunare in cea mai mare parte a zonelor, iar local in vestul tarii vor fi posibile cantitati de precipitatii peste mediile multianuale lunare.

Foto: Intactimages

VIDEO! S-a dat startul sacrificarii porcilor pentru Craciun... VIDEO! Timis: Un vanator s-a impuscat in ochi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x