Antena Căutare

Video de senzație! Ce pandemie, tată? Gigi Becali și-a scos oile în oraș!

Gigi Becali rămâne imperturbabil în faţa pandemiei cu coronavirus - patronul celor de la FCSB îşi duce viaţa fără să-şi schimbe obiceiurile, chiar dacă zi de zi apar mai multe cazuri de îmbolnăvire

Aşa cum a mai procedat în alte dăţi, Gigi Becali a blocat circulaţia în Pipera după ce a scos turma sa de oi la păscut. Îmbrăcat lejer, într-o ţinută sport şi înarmat cu băţ lung, Gigi Becali a ghidat fără probleme patrupedele prin trafic, după cum arată şi imaginile surprinse vineri de Maria Ceauşilă care le-a postat pe pagina sa de Facebook.

Latifundiarul a afirmat de multe ori că este mândru cu ceea ce face și că nu va uita niciodată de unde a plecat. Tocmai de aceea, la ferma sa, construită în spatele vilei, Becali mai crește și capre, dar și vaci și păsări de curte.

”Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”.

S-a născut primul bebeluș infectat cu coronavirus!... Ce se va întâmpla cu cadavrele românilor uciși de coronavirus, dacă virusul COVID-19 va provoca decese în România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x