Antena Căutare

VIDEO! Emotionant: Adrian Sobaru si-a explicat gestul de a sari in gol

Adrian Sobaru, electricianul angajat la TVR care s-a aruncat in decembrie dintr-un balcon al Parlamentului, a fost invitat la emisiunea “Sinteza zilei” de la Antena 3. El a explicat motivul pentru care a luat aceasta decizie extrema.

"Cel mai mult m-a dezamagit cand am vazut-o pe doamna Anghel (n.r. profesoara care a stat cateva saptamani in greva foamei). Ea e o eroina eu sunt un om ca orice alt om. Ma doare cand vad ca nu mai exista speranta pentru copiii nostri"

In momentul cand m-am urcat la balcon am inceput sa tremur. N-am facut gestul pentru mine. Am facut-o pentru ca vreau sa existe o speranta pentru copiii nostri. Ca sa traiasca intr-o tara normala",


"Banuiesc ca nu sunt singurul, primul sau ultimul. Incepem sa nu scoatem capul afara pentru ca ne e frica pentru ziua de maine, devenim roboti. Sa nu ai dreptul sa spui nimic este rau pentru societate".


"Ma doare pentru ca am inceput sa devenim niste numere, ei nu gandesc ca a da un om afara din servici nu insemna sa pierzi un salariu, in cazul meu inseamna sa pui o familie in imposibilitatea de a trai. Nu vreau sa inteleaga lumea ca am facut gestul pentru mine, ci pentru ca vreau sa existe o speranta pentru copii nostri. Hotia si virtutea e o minciuna in tara asta, e mai bine sa nu o mai ai"
.

Adrian Sobaru a vorbit despre copilul sau autist care se afla intr-o stare grava si are nevoie de un tratament foarte scump.




scrisoarea redactata de Adrian Sobaru




Adrian Sobaru: "Fizic, imi revin, insa inima inca doare"







Antena3.ro
Gerul bobotezei: Vreme extrema in toata tara... VIDEO! Bataie intr-o sala de biliard din Buzau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x