Antena Căutare

VIDEO! Filmati in timp ce incendiau o masina in Constanta

Torta pe roti la Constanta. Doi indivizi au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce incendiau un SUV. Proprietarul automobilului spune ca nu stie cine a pus la cale razbunarea.

Flacarile inalte de cativa metri au cuprins masina parcata in fata unui magazin. Exploziile in lant i-au tinut pe oameni departe de valvataie. Iar pana la sosirea pompierilor, acestia au privit neputinciosi cum masina se face scrum.

"Masina nu s-a aprins, insa, din senin. Doi tineri au fost surprinsi de camere de supraveghere ale unui magazin in timp ce dadeau tarcoale automobilului. Impreuna, scotocesc intai prin masina si apoi toarna o substanta dintr-o sticla", a declarat un reprezentant al politiei locale.

Mai mult, flacarile au fost la un pas sa cuprinda si o a doua masina. Politistii spun ca acestea sunt principale dovezi care-i vor ajuta sa puna mana cat de curand pe cei doi incendiatori.

Romii vor modificarea definitiei substantivului "tigan" din DEX... Intermediar in scandalul de la Vama Halmeu, fost donator pentru PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x