Antena Căutare

VIDEO! Focsani: Politia parcheaza fara jena pe locurile rezervate persoanelor cu handicap

Imagini controversate in Focsani. Un tanar invalid nu a putut sa-si lase masina in locul special amenajat intr-o piata din oras, pentru ca acesta era ocupat de politisti. Suparat, tanarul i-a inregistrat cu telefonul mobil. Oamenii legii insa l-au ignorat complet. Iar la plecare s-au facut chiar ca dau cu masina peste el. De partea cealalta, sefii politistilor spun ca cei doi erau in misiune.

Stefan Soare are 35 de ani si acum 3 ani medicii au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul drept dupa un accident rutier. De atunci, tanarul si-a montat o proteza si se deplaseaza cu ajutorul carjelor. Ca sa se descurce, si-a modificat si masina. Parcheaza intotdeauna pe locurile rezervate persoanelor cu handicap. Asa a vrut sa faca si zilele trecute cand a mers la Piata impreuna cu mama lui.

Omul a fost nevoit sa-si lase automobilul pe unde a apucat si sa mearga in carje pana in piata. Acolo s-a intalnit cu politistii. La toate astea, sefii din inspectorat au un singur raspuns. Se aflau in misiune si deoarece nu doreau sa blocheze traficul rutier pe acea strada cu sens unic au parcat pe singurul loc care era disponibil pentru a nu bloca traficul.

Eroare de sistem: Introducerea retetei electronice, amanata... Un copil de opt ani, mutilat de o petarda militara care i-a explodat in mana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x