Antena Căutare

VIDEO! Furtuna a facut prapad in Romania

Mii de romani au simtit aseara furia naturii. In unele zone norii s-au rupt si au inecat strazi, pivnite si gospodarii. Acolo unde n-au fost puhoaie, vantul a facut prapad. Zeci de copaci, si acoperisuri au cedat in fata vijeliilor. Trunchiurile rupte de vant sau bucatile de tabla luate pe sus au avariat mai multe masini. Nimeni n-a fost ranit dar pagubele materiale sunt insemnate.

Mai multe strazi din municipiul Iasi, de exemplu, au fost inundate, marti seara, in urma unei ploi torentiale, insotita de grindina, iar cateva masini au fost avariate, din cauza unor copaci doborati de furtuna.

Doua autoturisme parcate au fost avariate usor, in timpul unei furtuni ce s-a abatut asupra municipiului Targoviste, dupa ce mai multe table din acoperisul unui bloc au fost luate de vant si aruncate pe o strada din cartierul Microraionul 6. Potrtivit reprezentantilor ISU Dambovita, furtuna a durat doar cateva minute, insa vantul puternic a smuls cateva table de pe acoperisul unui bloc si le-a runcat peste masinile parcate, avariindu-le.

Iar patru avioane care trebuiau sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni au redirectionate spre Constanta si Sibiu, din cauza furtunii care a afectat Capitala.

Foto: Intactimages

Avertizare de ploi torentiale si grindina: Vezi zonele afectate!... VIDEO! Orasul Voluntari, o "mica Venetie" in urma unei ploi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x