Antena Căutare

VIDEO! Inamicul numarul 1 al teroristilor, seful FBI, in Romania

Inamicul numarul 1 al teroristilor din intreaga lume a fost astazi in Romania. Seful FBI, a avut astazi la Bucuresti o serie de intalniri de maxima securitate. Atat cu presedintele Traian Basescu, cat si cu directorul Serviciului Roman de Informatii. In fata presei, oficialul american s-a rezumat doar sa felicite autoritatile romane. O mare parte din discutii, insa, poarta stampila de “Top secret”.

Omul care a anchetat prabusirea turnurilor gemene si cel care a aflat printre primii unde se ascunde Osama bin Laden, a sosit in Bucuresti, intr-o vizita fulger. Una dintre primele opriri a fost la Serviciul Roman de Informatii.

Aproape 600 de ofiteri SRI au fost instruiti la academiile FBI din intreaga lume. Cea mai importanta operatiune comuna a avut loc chiar in iulie. Este cazul unei grupari uriase care a curatat conturile americanilor de 20 de milioane de dolari.

Robert Mueller a mai avut o intalnire de maxima securitate si cu seful Politiei Romane. Seful FBI le-a multumit agentilor romani pentru felul in care au anchetat cazul baschetbalistului american ucis la Giurgiu.

Fara camere, fara aparate de fotografiat. Asa a discutat seful FBI si cu procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi. De departe, insa, cea mai discreta intalnire a fost cu presedintele Traian Basescu. In urma cu 5 ani, la ultima vizita a sefului FBI la noi in tara, o parte dintre convorbirile cu seful statului au rasuflat pe Wikileaks. Atunci, Mueller i-ar fi spus lui Basescu ca imaginea Romaniei ar fi imbunatatita daca ar fi trimisi dupa gratii cativa demnitari corupti.

Robert Mueller a fost numit director al FBI de George W Bush cu doar o saptamana inaintea atacurilor de la World Trade Center. A luptat timp de 3 ani in Vietnam, de unde s-a intors plin de medalii de razboi. Mueller are in palmares rezolvarea unor cazuri celebre precum cel al dictatorului militar din Panama, Manuel Noriega, sau cel al lui John Gotti, fostul nas al clanului Gambino.



VIDEO! Hotelul de gheata de la Balea Lac, pe ultima suta de metri... Generalul in rezerva Eugen Badalan, condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x