Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea: "Dumnezeu este aproape ca un politist comunitar"

"Dumnezeu este aproape ca un politist comunitar", este declaratia cel putin bizara a lui Mircea Badea, din cea mai recenta emisiune "In Gura Presei". In plus, vezi si ce parere are realizatorul despre candela oficiala a Patriarhiei!

"Stiti ca noi suntem neam de superstitiosi, adica noi o ardem asa religiosi si plini de fervoare si de traire crestina adevarata, dar de fapt suntem doar niste superstitiosi. Multi dintre noi, fara sa generalizam, desigur. Suntem niste superstitiosi, batand o gramada de cruci, crezand ca Dumnezeu este un politist comunitar si are un razboj si le numara. [...] Am vazut ca foarte multa lume stie exact ce face Dumnezeu, cum ne supravegheaza si actioneaza. Aproape ca nu mai e o enigma, trebuie doar sa intreb. [...] Avem multi cunoscatori in ale dumnezeirii care spun ca Dumnezeu ne supravegheaza si noteaza, e aproape ca un politist comunitar in registru mistic. Si cand ne savarsim de pe aceasta lume trage linia", a spus Badea.



Omul de televiziune a comentat si ultima decizie a Patriarhiei Romane, aceea de a lansa un model universal de candele.

"A venit Patriarhia si si-a lansat candela oficiala. E ca la fotbal cu echipamente, deci ce atatea candele, ne incurcam intre ele. Una, tata! [...] Ca sa nu mai cumpere crestinii diferite candele neagreate. Eu zic ca fiecare candela trebuie sa aiba si matricola", a mai comentat realizatorul.



Foto: A1.ro

Jaf armat pe un bulevard aglomerat din Resita: Autorul este in libertate... Vinerea Mare, sarbatorita astazi de crestini: Vezi traditiile si obiceiurile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x