Antena Căutare

Românii întorși din Austria, duși cu forța în carantină: „Am plătit 140 de euro pe test, sunt negativ! Pentru ce mă bagă în carantină?!”

Scandal uriaș în gara din Timișoara! Românii veniți cu trenul din Austria au fost duși direct în centrele de carantină: „Am dat 140 de pe euro pe test!”

Zeci de români, care îngrijesc bătrânii în Austria, au ajuns în ţară cu trenul în gara din Timişoara. În speranţa că vor scăpa de carantină, oamenii şi-au făcut teste pentru COVID-19 înainte de a pleca din Austria, ca să demonstreze autorităţilor de la noi că nu sunt infectaţi.

În zadar, însă, pentru că tot au fost urcaţi în autobuzele care i-au dus în carantină în judeţele de domiciliu.

Gara de Nord din Timişoara a fost împânzită, în această dimineaţă, de echipaje de poliţie şi inspectori de la Direcţia de Sănătate Pubilcă echipaţi în combinezoane. Toţi au aşteptat trenul care i-a adus pe românii care au lucrat peste hotare.

Citește și:

Oficial: Când intră România în stare de alertă! Amendamanetul votat contrazice Constituția: „Mai faci și astfel de artificii”

Drumul din Austria până în România a durat aproximativ zece ore. De aici din gara de Nord din Timişoara, oamenii vor fi preluaţi şi duşi cu autocare speciale în zonele din care provin. Apoi vor sta 14 zile în caratină.

După ce au stat luni de zile departe de familii şi izolaţi în casele bătrânilor pe care i-au îngrijit, oamenii au fost nemulţumiţi că trebuie să meargă în carantină.

Mulţumim, românilor! Felicitări!

Noi vrem la familii, nu vrem la carantină.

Citește și:

Pneumonie, două atacuri cerebrale și COVID-19. „Omul de oțel” va fi studiat de medici: „El este cheia distrugerii noului coronavirus”

Ca să nu intre în carantină de cum ajung în ţară, mulţi şi-au făcut testul pentru COVID-19 care arată că nu sunt infectaţi. În zadar însă. testele au fost ignorate de autorităţile de la noi.

Dacă sunt negativ, de ce mă duceţi în carantină, ce am făcut? Am plătit 140 de euro şi acum mă duce în carantină. Pentru ce?!

Revolta oamenilor a fost cu atât mai mare cu cât unii susţin că înainte să-şi facă testul au sunat în ţară la Direcţia de Sănătatea Publică ca să întrebe dacă vor fi luate în calcul.

Citește și:

„Masca nu ajunge! OBLIGATORIU de știut!!!” Medicul Monica Pop, avertisment dur: „Pericol de contaminare! Un lucru puțin cunoscut de public”

A venit şi explicaţia inspectorilor sanitar veterinari.

„Din păcate există legislaţie şi cred că din punct de vedere medical te poţi pozitiva şi în a patra şi în a şaptea zi”, a declarat Mihaela Vâlcovici, DSP.

În această seară un nou tren va pleca spre Austria cu 104 oameni la bord.

A fugit din caratină să își bată soacra! Un pas greșit l-a băgat în spital. Evadare ca-n filme, în Neamț: „Este premieră... Banii nu au venit! Ce s-a întâmplat cu sporul promis de Guvern pentru acești angajați: „Stimulentul e bun doar pentru ca...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x