Antena Căutare

Banii nu au venit! Ce s-a întâmplat cu sporul promis de Guvern pentru acești angajați: „Stimulentul e bun doar pentru campanie electorală?”

Angajații din Sănătate nu au primit stilmulentul promis de guvernanți, cel în valoare de 500 de euro pentru cadrele care tratează bolnavi de coronavirus.

„Despre stimulent

Au început să se împartă fluturașii de salariu pt angajații din sănătate și surpriză, salariații Institutului Matei Balș NU au primit stimulentul mult clamat în spațiul public, de către toate autoritățile !

Să ne amintim,primul pacient infectat cu COVID-19 în România a fost tratat la Matei Balș și de atunci au tot venit...dacă nu ei atunci cine?

Să fie "stimulentul " bun doar pt campanie electorală?

Domnule ministru, respectați-vă promisiunea,acordați stimulentul cuvenit tuturor celor implicați în stoparea pandemiei!”, a scris Iulian Pope, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Oficial: Când intră România în stare de alertă! Amendamanetul votat contrazice Constituția: „Mai faci și astfel de artificii”

Reprezentantul Sanitas a dezvăluit că unii angajați din Sănătate nu au primit stimulentul promis de Guvern, cel în valoare de 500 de euro pentru cadrele care tratează bolnavi de coronavirus.

„Așa cum spune ordonanța 43, acest spor se acordă pe perioada stării de urgență. Știm toți, această perioadă se va încheia și în aceste condiții, în opinia mea, ar fi trebuit să-l primească de luna trecută, pe toată perioad stării de urgență, din 16 martie până în 15 mai.

Două luni consecutive, angajații din Sănătate ar fi trebui să primească acest stimulent în valoare de 2.500 de lei impozabili”, a spus vicepreședintele Sanitas, Iulian Pope, la Antena 3.

Românii întorși din Austria, duși cu forța în carantină: „Am plătit 140 de euro pe test, sunt negativ! Pentru ce mă bagă... Libere pentru părinții care nu au cu cine să își lase copiii, după 15 mai! Câți bani vor primi pentru zilele în care nu ...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x