Antena Căutare

VIDEO! Scandal cu mascati la o biserica din Ialomita. Localnicii au sarit sa isi apere preotii, exclusi din cler

Locul Domnului a devenit loc de scandal azi-dimineata, intr-o comuna din Ialomita. Jandarmi, reprezentanti ai Episcopiei Sloboziei si Calarasilor si un executor judecatoresc au infruntat sute de localnici care au sarit sa isi apere preotii. Cele doua fete bisericesti au fost excluse in urma cu cateva luni din cler, insa refuza sa predea biserica.

Credinciosii erau adunati in jurul bisericii din Reviga inca de la prima ora. Stiau ca au de infruntat o interventie in forta.

Zeci de jandarmi au tinut multimea la distanta, in timp ce executorul judecatoresc isi facea treaba, impreuna cu reprezentantii Episcopiei Sloboziei si Calarasilor. O femeie a lesinat in aglomeratie.

Cei doi preoti aflati in conflict cu mai marii lor au stat departe de scandal. Tata si fiu, cei doi au fost exclusi din Biserica anul trecut. Ar fi incalcat mai multe reguli si ar fi refuzat sa respecte canoanele impuse drept pedeapsa. Ei spun ca s-au dezlegat de Episcopia Sloboziei si Calarasilor dar ca li se incalca dreptul la libertate religioasa.

Reprezentantii Episcopiei au pus lacat pe poarta pana vor aduce un nou preot. Localnicii sunt furiosi.

Neintelegerile dintre enoriasii din Reviga si Episcopie au degenerat in confruntari similare si anul trecut.


Craiova: Medic, acuzat de malpraxis. O femeie a cerut sa scape de vergeturi, dar a fost operata de hernie... VIDEO! Razboi intre fiii si fosta sotie a pictorului Sabin Balasa, pentru averea artistului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x