Antena Căutare

VIDEO SCANDALOS! Politistii DIAS Cluj petrec cu doua tinere in poligonul de tragere!

Mai multi politisti ai DIAS Cluj au folosit poligonul de trageri si antrenament al unitatii pentru a da o petrecere scandaloasa, la care au participat si doua femei, promoteri la o companie producatoare de bauturi energizante. Videoclipul a fost publicat de jurnalistii de la stiridecluj.ro.

Politistii DIAS Cluj au amenajat poligonul astfel incat sa fie pregatit pentru petrecere. Ei au montat gratarul si au adus sticlele de bere. Pe langa acestea, doua tinere, promoteri ai unei companii de bauturi energizante, au fost invitate sa ia parte la "gratar". Ele s-au imbracat in uniformele DIAS si au cerut detalii despre armele din dotare.

Politistii nu s-au sfiit sa le invete pe tinere cum se folosesc acestea: "Nu pune pistolul la tampla, ci baga-i-l in gura", a spus unul dintre participantii la petrecere.

Intamplarea a avut loc in luna mai 2006. Compandantul IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar, a declarat ca, la inceputul lui 2010, conducerea IPJ Cluj a vazut cateva fotografii de la petrecere, insa nu i-a sanctionat pe politistii petrecareti.


Un sfert dintre elevii romani au probleme emotionale si/sau comportamentale... Baza de date a Politiei Romane ar putea afecta aderarea Romaniei la spatiul Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x