Antena Căutare

VIDEO! Sotul lui Carmen Bejan: "Pentru mine nu e o criminala. Cu totii gresim"

A macelarit un om, dar sotul ei o caracterizeaza drept o persoana speciala, deosebita, total diferita fata de ce spune presa. Claudiu Satran, omul care s-a insurat in penitenciar cu studenta criminala Carmen Bejan, a facut cateva declaratii tulburatoare, rememorand povestea lor de dragoste.

Claudiu Satran. Are 34 de ani, dintre care zece ani si o luna si i-a petrecut prin diferite penitenciare din tara, pentru trafic international de droguri. Acum este sotul lui Carmen Bejan, studenta care l-a transat pe seful staborului din Timisoara.

Intrebat cum impaca dragostea pentru o femeie cu trecutul acesteia, unul sangeros, Claudiu nu s-a ferit de raspunsuri.

"Pentru mine nu este o criminala. Lumea nu stie ce s-a intimplat acolo. Eu stiu, dar n-o sa spun niciodata. Pentru mine este sotia mea. Cu totii gresim in viata, toti. Nu ma intereseaza trecutul ei, nu o intereseaza trecutul. Dumnezeu e in masura sa judece, nu eu. Din partea mea si dac-ar fi condamnata pe viata, tot as ramane linga ea", a marturisit barbatul.


VIDEO! Sotul lui Carmen Bejan: "Pentru mine nu e o criminala. Cu totii gresim"... VIDEO! Trafic infernal, pe majoritatea drumurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x