Antena Căutare

VIDEO! Sute de oameni s-au calcat in picioare pentru a cumpara zahar la un pret mai mic

O promotie la zahar i-a facut pe romanii din cateva orase din tara sa-si iasa din minti. Oamenii s-au adunat cu sutele inca de la primele ore ale diminetii in fata magazinelor. Au asteptat cuminti in fata acestora pana cand s-au deschis usile, apoi au navalit, ca sa prinda mai ieftin cateva kilograme de zahar.

Sute de oameni s-au calcat azi in picioare, la Pascani si Oltenita, in magazinele unui lant de supermarketuri care au facut promotie la zahar.

Acolo, kilogramul de zahar s-a vandut cu 2.5 RON, in loc de 4 RON. Insa oferta era valabila numai daca se cumparau 6 kilograme. Suficient, pentru ca romanii sa se lupte la propriu, pentru a prinde oferta.

Odata ajunsi in magazine, oamenii s-au calcat in picioare pentru a prinde un pachet. Unii mai agili si mai tineri au ajuns mai repede langa vraful de marfa si au inceput sa le arunce rudelor si prietenilor pungile, pentru ca acestia sa le puna in plase. Cei care nu au mai ajuns la marfa s-au apucat sa adune de pe jos zaharul curs din pungile sparte.



VIDEO! Cursa periculoasa pe strazile din Timisoara... VIDEO! Galati: Un politist s-a impuscat in cap cu arma din dotare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x