VIDEO! Tedy a supraviețuit la Colectiv. Va vota cu singura mână care i-a mai rămas. Apel pentru schimbare al celor care trăiesc, după tragedie: ”Mergeți la VOT!”

Tedy Ursuleanu, care a rămas fără mâna stângă în urma incendiului din Colectiv, îi îndeamnă pe români să meargă la vot în 11 decembrie: "Mâna dreaptă o voi folosi pentru a vota. Mergeţi la vot!". Alături de ea, alţi supravieţuitori ai tragediei de la Colectiv fac apel către români, într-un clip postat pe internet, să meargă la vot. ”Eu votez pentru că nu vreau să-mi mai fie frică să ies din casă”, ”eu votez pentru că nu vreau ca ceea ce ni s-a întâmplat nouă să se mai întâmple”, "eu votez pentru că nu vreau să decidă altcineva pentru mine”, ”eu votez pentru că nu vreau ca ceea ce ni s-a întâmplat să fi fost degeaba” sunt câteva dintre mesajele tinerilor cărora viaţa le-a oferit o a doua şansă.

Tedy Ursuleanu, care a rămas fără mâna stângă în urma incendiului din Colectiv, îi îndeamnă pe români să meargă la vot în 11 decembrie: "Mâna dreaptă o voi folosi pentru a vota. Mergeţi la vot!". Alături de ea, alţi supravieţuitori ai tragediei de la Colectiv fac apel către români, într-un clip postat pe internet, să meargă la vot.

”Eu votez pentru că nu vreau să-mi mai fie frică să ies din casă”, ”eu votez pentru că nu vreau ca ceea ce ni s-a întâmplat nouă să se mai întâmple”, "eu votez pentru că nu vreau să decidă altcineva pentru mine”, ”eu votez pentru că nu vreau ca ceea ce ni s-a întâmplat să fi fost degeaba” sunt câteva dintre mesajele tinerilor cărora viaţa le-a oferit o a doua şansă.

”Ştiu că te doare de cum a ajuns ţara asta, de corupţie, de birocraţie, de nepotisme. Dacă vrei drepturi egale şi legi care să te protejeze mergi pe 11 decembrie la vot!”, au scris tinerii.

Tedy Ursuleanu, în vârstă de 29 de ani, victimă a incendiului din Colectiv, explică de ce trebuie să mergem la vot: ”Înainte de Colectiv nu mergeam la vot. Eram o persoană care se pregătea să emigreze, voiam un job, voiam nişte drepturi, nişte reglementări exact aşa cum se întâmplă în străinătate, ştiam că la noi nu vor fi prea curând, însă acum sunt convinsă că dacă vom lua măsuri împreună se poate. Putem face şi din România o ţară exact aşa cum ne-o dorim”.

Una dintre luptătoarele Colectiv, Tedy Ursuleanu, spune că va vota cu singura mână care i-a mai rămas. ”Am prieteni care au fost foarte dezamăgiţi de situaţia politică de la noi, ştiu prin ce am trecut şi mi-au fost aproape după accident.

Fac apel la ei: pentru mine contează, pentru copiii lor va conta, pentru a îndrepta toate neregulile din sistem, contează să-ţi exprimi dreptul la vot. Situaţia prin care am trecut m-a lăsat cu o singură mână, mâna dreaptă, o voi folosi pentru a vota. Mergeţi la vot!”.

Alex spune că după Colectiv a început să fie altcineva. ”Schimbarea nu vine stând acasă, trebuie să ieşi afară, chiar dacă e frig afară, pui o geacă mai groasă, te duci cu prietenii, pui o ştampilă şi te rogi să fie bine”, a spus el şi i-a îndemnat pe oameni să fie responsabili şi să se schimbe ei. ”Vine zăpada acum, toată lumea se plânge. Să vină ăşltia să dea cu lopata. Ia lopata, dă singur, dacă nu vrei să aluneci, să-ţi rupi gâtul”, a adăugat Alex.

Ultimele știri