Antena Căutare

Video | Un tir a fost filmat pe contrasens pe Autostrada Timișoarei. Ce pedeapsă a primit șoferul buclucaș

Un șofer de tir a fost filmat în timp ce conducea pe autostrada vestului, iar imaginile au ajuns în atenția poliției. Iată cu ce pedeapsă s-a ales șoferul care a încurcat benzile.

colaj foto tir care se deplasa pe contrasens Galerie
Un tir a fost filmat în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada vestului | captură Youtube

Un tir a fost surprins de participanții la trafic în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada A1, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac 2.

Imaginile filmate au ajuns în atenția polițiștilor care l-au identificat pe șofer.

„În dimineaţa zilei de 12 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac au fost sesizaţi despre faptul că un ansamblu rutier se deplasează pe contrasens, în apropiere de PTF Nădlac 2”, a transmis IPJ Arad, potrivit Opinia Timișoarei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cat costă taxa de pod de la Feteşti în 2023. Autoritățile au anunțat că urmează să fie reintrodusă zilele următoare

Cine era șoferul care a condus pe contrasens pe autostradă, în apropiere de Arad

Se pare că era șoferul de tir buclucaș era un bărbat din Turcia în vârstă de 40 de ani. În urma gafei făcute, bărbatul s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei și cu permisul suspendat pe o perioadă de 120 de zile.

„La volan, a fost identificat un cetăţean turc, de 40 de ani, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile", a mai precizat IPJ Arad.

În ultima lună au mai fost identificate și alte astfel de incidente pe șoselele din România.

Șoferul unui autocar a fost amendat în urmă cu două zile pentru o manevră interzisă, tot pe autostrada A1. Șoferul care transporta 32 de oameni a fost amendat și i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 4 luni.

Un alt șofer, de data aceasta din Galați, a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens și trecea pe linia continuă. După ce l-au identificat, oamenii legii l-au lăsat fără permis pentru două luni și l-au amendat.

Ce buton din mașină trebuie să apeși ca să consumi mai puțină benzină și motorină. Trucul dezvăluit de specialiști

De ce vor avea sticlele de plastic capacul atașat. Ce spun consumatorii despre noua decizie... Cât a ajuns să coste o ciorbă la mare. Un român, uimit de prețurile de pe litoralul românesc: ”Pregătiți-vă cu mâncare d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x