Antena Căutare

Vin ploile! Uite cum va fi vremea în zilele de luni și marți!

Meteorologii au prezentat prognoza pentru zilele de luni și marți. Vremea se va schimba nu doar în Capitală, ci în toată țara.

Meteorologii au prezentat prognoza pentru zilele de luni și marți. Vremea se va schimba nu doar în Capitală, ci în toată țara.

Luni va aduce temperaturi ceva mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, temperaturile maxime fiind cuprinse între 8-9 grade, iar minimele între 0 și 1 grad Celsius. Ceața va fi prezentă dimineața și în cursul nopții. Cerul va prezenta înnorări și vom avea parte de condiții de ploaie.

Va ploua pe arii relativ extinse în regiunea de vest, centru și nordul țării.

Marți vom avea parte de o vreme caldă, în special în regiunea de vest și la munte. Maximele vor fi 12 grade, iar minimele se vor situa între -4 și 6 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros și va ploua în general slab, în special în zona de vest și de sud-vest a țării. Ploi vor și în nordul, centrul și estul țării, dar doar pe timpul nopții. Sunt condiții pentru formarea de polei.

Aseară a fost panică într-un cartier! „Arăta ca o fiară, nu am mai văzut așa ceva în viața mea”!... Ultimul anunț făcut de Ministerul Educației! Vor fi schimbări majore din vară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x