Antena Căutare

Vine direct vara: Temperaturi de 24ºC in urmatoarele zile!

Meteorologii anunta ca, in urmatoarele 3 zile, vremea se va mentine, in general, calda, cu temperaturi maxime cuprinse intre 12 si 24 de grade la nivel national.

In intervalul 20-23 martie, vremea va continua sa fie calda, predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul, nordul, centrul tarii, precum si la munte, unde, izolat, vor fi ploi slabe, trecatoare. Vantul va sulfa, in general, moderat, cu intensificari la munte.


VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Marti
Desi temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de intervalul precedent, vremea se va mentine calda pentru ultima decada a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona de munte, unde doar izolat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 ... 12 grade in regiunile nordice si in depresiuni si 20 ... 22 de grade in sud, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, mai coborate in depresiuni. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

Miercuri
Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul serii si al noptii in estul tarii si la munte, unde cu totul izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 21 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul extrem al tarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 6 grade.

Joi
Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de est a tarii unde vor cadea precipitatii locale. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in regiunile estice.

Genica Boerica, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru spalare de bani... Ploiesti: S-a sinucis inhaland gaze de la teava de esapament in fata casei sotiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x