Antena Căutare

Viral. Un șoarece, într-un mall din Hunedoara, chiar în zona restaurantelor! Cum a reacționat o angajată - Video

Un şoarece s-a plimbat într-un mall din Hunedoara, chiar în zona restaurantelor. O angajată s-a luptat să îl scoată afară, iar o înregistrare video a incidentului a devenit virală pe internet.

Un şoarece s-a plimbat într-un mall din Hunedoara, chiar în zona restaurantelor. O angajată s-a luptat să îl scoată afară, iar o înregistrare video a incidentului a devenit virală pe internet.

Înarmată cu un mop, femeia a încercat să scoată șoarecele afară. Însă, nu a reușit decât să-l mute dintr-o parte în alta, sub privirile ba mirate, ba revoltate ale clienţilor.

Filmuleţul a devenit viral. Au fost internauţi care au râs de apariţia şoricelului, dar şi alţii care au amintit şi de alte prezenţe asemănătoare în mall sau în hipermarketurile din localitate.

Reprezentanţii Mallului şi-au cerut scuze în urmă cu scurt timp pentru incident. Iar într-un comunicat de presă spun că, deşi au făcut deratizarea pe 23 ianuarie, câmpul din apropiere favorizează apariţia rozătoarelor.

Urmăriți clipul de mai sus din „Observator”.

Un copil de 7 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în județul Mehedinți: „A coborât din autobuz și a fost lovit ... Părinții unei copile vor ca toată lumea să vadă cum fiica lor este lovită fără milă de colegii de clasă: „Trebuie să ne ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x