Antena Căutare

Vrancea: Un urs prins într-un laţ nu poate fi eliberat pentru că în judeţ nu există persoane specializate în folosirea armei pentru tranchilizare

Un urs de talie mare este prins în laţ, de circa 12 ore, în localitatea vrânceană Fitioneşti, însă jandarmii din Vrancea nu pot interveni pentru tranchilizarea şi eliberarea animalului pentru că în acest judeţ nu există o persoană specializată în folosirea armei necesare intervenţiei în astfel de cazuri.

Jandarmii din Vrancea au fost anunţaţi duminică seară că în pădure la Fitioneşti, spre Mănăstirea Muşunoaiele, un urs de talie mare se zbate într-un laţ.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de jandarmi care a delimitat perimetrul şi a restricţionat accesul persoanelor pentru că ursul se manifestă violent şi ar putea deveni periculos.

Jandarmii nu au putut interveni într un alt mod pentru tranchilizarea şi eliberarea ursului pentru că în judeţul Vrancea nu există nici o persoană specializată în folosirea armei tranchilizante. În aceste condiţii, în zonă sunt aşteptaţi jandarmii de la Covasna care vor adormi ursul, după care îl vor elibera din laţ, îi vor îngrijiri rana suferită după care îl vor elibera în natură.

Săptămâna trecută, un bărbat din judeţul Vrancea a fost rănit după ce a fost atacat de o ursoaică şi de puii ei.

Sursa : news.ro

Verdict oficial CNATDCU: Adrian Iacob, fostul rector al Academiei de Poliţie, rămâne fără titlul de doctor... Loteria România: S-a câştigat un premiu de peste 3,7 milioane euro la tragerea Joker, al doilea ca valoare din istoria a...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă. La ce tunsori s-au întors femeile din lumea întreagă
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x