Antena Căutare

Loteria România: S-a câştigat un premiu de peste 3,7 milioane euro la tragerea Joker, al doilea ca valoare din istoria acestui joc

Loteria România a anunţat că a fost câştigat un premiu de 17,76 milioane de lei (3,74 milioane de euro) la tragerea Joker de duminică, acesta fiind al doilea câştig ca valoare din istoria acestui joc.

Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Năsăud, judetul Bistriţa-Năsăud şi a fost completat cu două variante simple la Joker, preţul acestuia fiind de numai 8,5 lei.

Acesta este al doilea câştig ca valoare din istoria acestui joc. Cel mai mare premiu la Joker a fost câştigat în 2 august 2018 şi a fost în valoare de 20,57 milioane lei (peste 4,5 milioane euro).

Ultima dată, premiul de categoria I la Joker s-a câştigat în 14 octombrie 2018 şi a fost în valoare de 3,84 milioane lei.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorul are la dispozitie 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-şi revendica câştigul.

Sursa : news.ro

Vrancea: Un urs prins într-un laţ nu poate fi eliberat pentru că în judeţ nu există persoane specializate în folosirea a... Sibiu: Trafic feroviar oprit în zona localităţii Mârşa, după ce un tren plin cu echipamente militare a lovit un camion; ...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x