Antena Căutare

Are doar nouă ani, dar e un exemplu de curaj! Bogdan a fost diagnosticat cu limfomul Hodkin și are nevoie de sprijin ca să învingă boala cruntă

La nouă ani, Bodgan este exemplu de curaj și voinţă în lupta cu boala al cărei nume nu l-a pronunţat niciodată! A ştiut de la început că este foarte bolnav şi a aflat repede şi ce cumplite sunt chimio şi radioterapia. Cu toate astea, mereu în cele nouă luni de tratament, Bogdan a tăcut, a suferit şi a mers mai departe.

La nouă ani, Bodgan este exemplu de curaj și voinţă în lupta cu boala al cărei nume nu l-a pronunţat niciodată! A ştiut de la început că este foarte bolnav şi a aflat repede şi ce cumplite sunt chimio şi radioterapia. Cu toate astea, mereu în cele nouă luni de tratament, Bogdan a tăcut, a suferit şi a mers mai departe. Voinţa lui şi priceperea medicilor l-au adus în remisie. Dar Bogdan mai are de făcut tratament, mai are nevoie de sprijin ca să învingă limfomul Hodgkin.

Până anul trecut, Bogdan nu a avut nicio problemă gravă de sănătate. Apoi, o răceală care nu se dădea dusă și ganglionii umflați au cerut teste amănunțite. Iar diagnosticul de limfom Hodgkin a fost confirmat de biopsia făcută în afara țării.

Bogdan avea două tumori, una în și alta pe splină. Iar șansele date în România, de 60 la sută erau încurajatoare însă deloc suficiente pe mama băiatului. Așa că mama a căutat tratamentul cu cele mai mari șanse și l-a găsit în Turcia.

”Am zis, acolo trebuie sa ajung cu băiatul meu, e cel mai sigur pentru el! Și am început să strâng bani. Până la urmă am apelat la Fundația Mereu Aproape pentru că e imposibil să strângi atâția bani, să faci tratamentul ăsta. Niciodată nu i-am spus cuvântul cancer.”, a spus mama lui Bogdan.

În cele nouă luni, boala acestuia a dat înapoi și azi e în remisie. Dar, ca să ajungă aici, copilul a fost extrem de curajos. Totuși, are nevoie în continuare de ajutor, întrucât va urma un alt tratament, dar și testări periodice, până când va fi în remisie totală.

Puteti contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut" donand doi euro prin SMS la numarul 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut". Sau, sunand la numerele afisate pe ecran, din reteaua Telekom, reteaua de telefonie fixa. Aceste numere sunt alocate gratuit Campaniei Vreau sa Ajut. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Din fondul de solidaritate al campaniei îl putem ajuta pe Bogdan dar si pe alti copii. Puteti dona si nominal in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui online sau prin paypal mentionind numele Bogdan. Orice suma conteaza!

Bilanț cumplit în urma inundațiilor! Patru persoane și-au pierdut viețile, iar sute de case au fost distruse! Zona în ca... Potopul nu se mai oprește! ANM a emis din nou COD PORTOCALIU: Cantități de apă uriașe în mai multe zone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x