Antena Căutare

Vremea 4 iunie. Prognoza meteo anunță furtuni, ploi torențiale, rafale de vânt

Vremea din 4 iunie în România nu aduce deloc vesti bune. Prognoza meteo anunta furtuni și descarcari electrice în prima zi din saptamana. Ploile vor acoperi aproape toată țara!

Vremea din 4 iunie continuă să fie instabilă. Prognoza meteo anunță furtuni și descărcări electrice în prima zi din săptămână n București, dar și în alte regiuni din țară. Ne așteaptă ploi trențiale și rafale de vânt.

Dacă pentru ziua de duminică, 3 iunie, prognoza meteo ANM anunță cod galben de ploi și instabilitate accentuată în zonele de munte, precum și în Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, nici ziua de luni, 4 iunie, nu se va modifica prea mult, Vor fi averse care vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Aceste manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala și la începutul săptămânii viitoare, local și temporar, în majoritatea regiunilor.

Potrivit vremea.ro, în intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15-20 l/mp și punctiform 40-50 l/mp. Astfel de fenomene vor fi și în restul teritoriului, însă pe arii mai restrânse.

Citește și vremea și prognoza meteo pentru săptămâna viitoare 4 - 10 iunie 2018

Vremea din 4 iunie la București

Furtună și descărcări electrice. Locuitorii Capitalei nu se vor bucura prea mult de veștile despre vreme. Prognoza meteo pentru București anunță furtuni și descărcări electrice, și ziua, și noaptea! Temperaturile mai scad cu două grade față de ziua precedentă, atingând maxima de 28°C. Minima nopții va fi de 17°C, ploile abundente vor curge atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Șansele de precipitații sunt 80% și se vor aduna cantități însemnate de apă, de până la 6 l/m².

Prognoza meteo pentru 4 iunie la munte

Furtuni cu fulgere sunt anunțate la munte, la început de săptămână. Temperaturile se mențin la valorile de duminică, 3 iunie, maxima zilei fiind de 23°C, iar minima nopții de 12°C. Vantul va sufla moderat, cerul se va menține parţial înnorat, iar șansele de ploaie sunt extrem de mărite atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Cantitatea de precipitații atinge de 5 l/m².

Ploile se mențin pe tot parcursul săptămânii viitoare.

sursa: vremea.ro, anm

Luni, 4 iunie, încep înscrierile pentru Evaluarea Naţională! CALENDARUL EXAMENELOR... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 3 iunie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x