Antena Căutare

Vremea 7 - 8 aprilie. Prognoza meteo anunță temperaturi de vară

Gata cu vremea capricioasă, meteorologii anunță temperaturi ca de vară în toată Romania. Iata cum va fi prognoza meteo pentru weekendul 7-8 aprilie 2018.

Gata cu vremea capricioasă, meteorologii anunță temperaturi ca de vară în toată România. Iată cum va fi prognoza meteo pentru weekendul 7-8 aprilie 2018.

Potrivit ANM, vremea ne surprinde plăcut, așadar scăpăm de ploi, vânt și burniță.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 7 aprilie

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi în aproape toată ţara, cu precădere în nord, centru şi vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat în sud-estul teritoriului, în extremitatea de vest şi la munte.Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade Celsius pe litoral şi în jurul a 23 de grade în Bucureşti.

Cum va fi vremea duminică, 8 aprilie

Vremea va fi caldă, în majoritatea regiunilor. Maxima zilei va fi de 24 de grade în Moldova, Muntenia şi Oltenia. Tot 24 de grade se vor înregistra şi în Capitală. În centrul ţării temperatura aerului se va încadra între 20 şi 24 de grade, iar în vest vor fi 23 de grade.Vremea de Paşte va fi mai rece, în schimb, pe litoral. Maximele se vor opri doar la 17 grade.

Luni va fi și mai cald, meteorologii anunțând temperaturi în continuă creștere.

Vinerea Neagră, tradiții și superstiții. Ce trebuie SĂ FACI NEAPĂRAT înainte de a merge la Denie!... Probleme în SALINA TURDA. Mai mulţi turişti au rămas blocaţi în roata din interior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x