Antena Căutare

Vremea București azi și mâine. Alertă meteo frig. Când cresc temperaturile

Vremea București azi și mâine. Alertă meteo de frig și ploi slabe. Când cresc temperaturile și ce anunță buletinul meteo pentru Capitală

Vremea București azi și mâine. Alertă meteo frig. Când cresc temperaturile
vremea bucuresti azi si maine

Vremea București azi și mâine. Alertă meteo de frig și ploi slabe. Când cresc temperaturile și ce anunță buletinul meteo pentru Capitală

Vremea București azi este deosebit de rece pentru această perioadă din an, cu maxime de 13…15 grade și minime de 4…6 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi intervale cu ploaie slabă mai ales pe parcursul zilei de duminică, 6 octombrie. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu intensificări de 35…40 km/h. Avertizarea meteo este valabilă pentru București până mâine, 8 octombrie 2019.

Vremea București azi și mâine

Vremea de azi și de mâine în București se anunță extrem de rece, cu temperaturi ce nu depășesc 13 grade C pe timpul zilei și între 4-6 grade C pe timpul nopții. Vântul va sufla cu 13 km/h dinspre E și nu sunt prevăzute ploi însemnate cantitativ.

Când cresc temperaturile

Temperaturile în București vor începe să crească de miercuri, 9 octombrie 2019. Valorile termice vor atinge 21 grade C pe timpul zilei și 7 pe timpul nopții, apoi trendul temperaturilor va fi ascendent. Joi, temperaturile la amiază ating 24 grade C, sâmbătă, vor fi 22 grade C, iar duminică vor fi 23 grade C.

Vremea România săptămâna 7-14 octombrie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Citește și:

Vremea până în noiembrie 2019. Mai cald decât normalul perioadei. Meteo 7 octombrie-4 noiembrie

Femeia moartă în accidentul din Băltești, Iași, era profesoară în Huși: “Doamna cea iubită și blândă! Nu credem ce s-a î... Ion Iliescu rămâne internat în spital! Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul președinte ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x