Antena Căutare

VREMEA întoarce foaia și se schimă RADICAL! Vin ploile, cu vânt și furtuni! Alertă de inundații

Prognoza METEO. Vremea se SCHIMBĂ radical. VREMEA întoarce foaia și se schimă RADICAL! Vin ploile, cu vânt și furtuni

Prognoza METEO. Vremea se SCHIMBĂ radical. VREMEA întoarce foaia și se schimă RADICAL! Vin ploile, cu vânt și furtuni

PROGNOZA METEO DUMINICA 11 MARTIE ROMÂNIA. Vremea va fi încă deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime care se vor încadra între 10 grade în nord-vest și în centru și 20 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade. În vest, nord-vest și centru cerul va fi mai mult noros, ziua va ploua doar pe spații restrânse, însă noaptea ploile se vor extinde treptat. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în primele ore ale zilei, dar în special noaptea, când va ploua pe arii restrânse, cu precădere în zonele deluroase. La munte, duminică 11 martie, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitații mixte. Vântul cu intensificări pe crestele montane, iar în a doua parte a intervalului și în regiunile vestice. Se mențin condiții de ceață dimineața și noaptea.

VREMEA DUMINICĂ ÎN BUCUREȘTI. Temperaturile se mențin încă mari, cerul este parțial înnorat în ușoară scădere. Noaptea sunt așteptate ploi. Maxima zilei este de 18 grade Celsius, iar minima de 6 grade Celsius. De luni, fenomenele meteo extreme vor pune stăpânire pe Capitală: sunt așteptate ploi, furtuni și descărcări electrice. Este alertă de inundații.

Marş pentru autonomia Ţinutului Secuiesc! 3.000 de manifestanți au strigat într-un glas: "Să piară Trianonul!"... UPDATE: Rezultate loto 6 din 49 din 11 martie. Numerele extrase și câștigătoare sunt......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x