Antena Căutare

VIDEO! Zăpadă "cât casa” în România. Deszăpezire în condiții extreme, pentru a debloca drumurile de acces

Zăpada și viscolul din ultima perioadă au format troiene de aproape doi metri în România. Mai multe drumuri de acces au fost blocate, iar utilajele de deszăpezire fac cu greu față. Meteorologii au emis, în continuare, cod galben de ninsori și viscol, valabil până vineri seara, cel puțin.

Zăpada și viscolul din ultima perioadă au format troiene de aproape doi metri în România. Mai multe drumuri de acces au fost blocate, iar utilajele de deszăpezire fac cu greu față. Meteorologii au emis, în continuare, cod galben de ninsori și viscol, valabil până vineri seara, cel puțin.

Aproape doi metri măsoară stratul de zăpadă depus pe drumurile care asigură legătura cu cătunele din Munții Apuseni. Utilajele fac față cu greu operațiunilor de deszăpezire. Potrivit alba24.ro, autorităţile locale depun eforturi pentru a debloca drumurile de acces spre satele situate pe culmile munţilor.

O astfel de situaţie se înregistrează în Câmpeni, oraş care administrează mai multe sate aflate la altitudini de circa 1.000 de metri. Zăpada de pe drumul comunal atinge chiar şi doi metri şi este o veritabilă provocare pentru utilajul care încearcă să deblocheze accesul auto.

Primarul din Câmpeni, Ioan Călin Andreș a publicat pe rețeaua de socializare imagini cu un utilaj aflat la deszăpezire, între nămeți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: alba24.ro

Ce se întâmplă cu programul ”Rabla pentru electrocasnice” în 2019! Decizia de ultimă oră luată de autorități... Caz dramatic într-o școală! O profesoară cu inimă de gheață târăște cu cruzime pe hol un copil cu autism! Imaginile sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x