Antena Căutare

Zeci de copii şi părinţi, abandonaţi în furtună, în timpul unei serbări! Directorul instituției: ”Mi-am cerut scuze!”

Zeci de elevi, părinți și profesori au fost abandonați în ploaie, mai bine de o oră, în impul unei serbări ce a avut loc la Grădina Zoologică din Reșița, întrucât niciunul dintre angajați nu a avut cheie pentru a deschide clădirea administrativă. 

Zeci de elevi, părinți și profesori au fost abandonați în ploaie, mai bine de o oră, în impul unei serbări ce a avut loc la Grădina Zoologică din Reșița, întrucât niciunul dintre angajați nu a avut cheie pentru a deschide clădirea administrativă.

În urma acestui incident, directorul Grădinii Zoologice, Gabriel Stănuca, și-a dat demisia din funcție.

Incidentul a avut loc miercuri, cu ocazia desfăşurării festivităţii de sfârşit de an şcolar al unei clase pregătitoare, când zeci de elevi, părinţi şi profesori au fost nevoiţi să stea în ploaie, timp de peste o oră, în timpul serbării, pentru că nimeni nu avea cheia pentru a descuia clădirile administrative, în care să se poată adăposti.

Citește și: Autoritățile nu au fost în stare să facă ce a reușit o singură femeie. Din dragoste pentru copii, a făcut o școală, din containere!

”Primăria Municipiului Reşiţa îşi exprimă regretul faţă de situaţia creată în data de 12 iunie 2019 la Grădina Zoologică prof. „Ioan Crişan“, cu ocazia desfăşurării festivităţii de sfârşit de an şcolar a clasei pregătitoare din cadrul Colegiului Naţional „Traian Lalescu“. Totodată, municipalitatea îşi cere scuze public copiilor, părinţilor şi tuturor celor care au luat parte la eveniment şi ia act de demisia domnului Gabriel Stănucă, şef-serviciu în cadrul Serviciului pentru Administrarea Grădinii Zoologice prof. „Ioan Crişan“. Sperăm ca acest incident nefericit să nu umbrească activitatea şi eforturile Primăriei Reşiţa în administrarea Grădinii Zoologice prof. <Ioan Crişan>”, a arătat Primăria Reşiţa.

Incidentul a fost făcut public de mai mulţi părinţi ai elevilor, pe Facebook. Un părinte a scris, pe reţeaua de socializare, că în total au fost nevoiţi să stea în aer liber, în timpul furtunii, aproximativ 70 de persoane.

Directorul Grădinii Zoologice a explicat, însă, situația spunând că nu a fost în în incinta instituţiei în momentul izbucnirii furtunii şi nu a putut fi apelat la telefon pentru că nu a avut semnal, fiind plecat din oraş, potrivit Mediafax.

Citește și: O învățătoare a venit îmbrăcată așa la școală, iar elevii au fost uimiți! A fost chemată de urgență „la direcțiune”. GALERIE FOTO

”Nu am fost la Grădina Zoologică în momentul producerii furtunii. Am plecat să rezolv o problemă personală în oraşul Anina, unde este o zonă fără semnal la telefonia mobilă. M-a prins şi pe mine viitura şi m-am adăpostit 15-20 de minute, nu am putut să răspund la telefon. Când am intrat în Reşiţa, am văzut că am fost sunat. Problema a fost că cei prezenţi la Grădina Zoologică nu au putut deschise uşa de la clădire pentru a se adăposti deoarece o cheie era la mine şi cealaltă a rămas în biroul unui angajat, care era şi el încuiat. A fost un incident nedorit de nimeni. Când am ieşit din Grădina Zoologică, nici măcar nu se vedeau nori. Mi-am cerut scuze", a afirmat Gabriel Stănucă.

Evaluare Națională, raport MEN: câți elevi reușesc să ia peste 5 la examen... Un nou tip de fraudă face ravagii printre români! Reprezentanții ANAF: ”Nu accesați site-ul din SMS-urile primite!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x