Antena Căutare

Zeci de enoriași, surprinși fără măști de protecție la o slujbă ținută de ÎPS Teodosie. Copiii au fost împărtășiți cu aceeași linguriță (VIDEO)

O nouă explozie a cazurilor de coronavirus s-a înregistrat în România, în ultimele 24 de ore, când au fost confirmate 614 cazuri noi de îmbolnăvire, însă oamenii continuă să ignore recomandările autorităților privind respectarea măsurilor de prevenție împotriva coronavirusului. 

Zeci de enoriași, surprinși fără măști de protecție la o slujbă ținută de ÎPS Teodosie. Copiii au fost împărtășiți cu aceeași linguriță (VIDEO)
Zeci de enoriași, surprinși fără măști de protecție la o slujbă ținută de ÎPS Teodosie. Copiii au fost împărtășiți cu aceeași linguriță (VIDEO)

Imaginile surprinse la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului, din satul Gheorghițeni, județul Suceava, arată clar cum zeci de oameni nu țin cont de măsurile de prevenție împotriva coronavirusului, ei fiind surprinși nepurtând măști de protecție, iar de distanță socială nici nu poate fi vorba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Slujba a avut loc miercuri, în interiorul Mânăstirii Acoperământul Maicii Domnului, din Gheorghițeni, comuna Dorna-Arini. Timp de trei ore la slujba oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu alți preoți, recomandările autorităților au fost ignorate.

Ultimă oră! Klaus Iohannis: "Am transmis Parlamentului informarea privind starea de urgenţă instituită pe întreg teritoriu al României" - Live Video

Ba mai mult, în ciuda faptului că purtarea măștilor de protecție este obligatorie în spațiile închise, enoriașii nu au respectat această regulă, dar nici distanțarea socială.

Cireașa de pe ”tort” vine, însă, la momentul 2:38:45, când se poater observa cum mai mulți copii sunt împărtășiți cu aceeași linguriță.

Lăcașele de cult, obligate să respecte mai multe reguli

Pe 17 iunie, Biserica Ortodoxă a publicat un set de reguli cu privire la participarea oamenilor la slujbele religioase. Printre acestea se numără: distanța de 1,5 metri între persoane, iar purtarea măștii este obligatorie în lăcașul de cult.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

614 cazuri de coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore

România înregistrează miercuri, 9 iulie, cel mai grav bilanț de COVID-19, de la debutul pandemiei. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 614 noi îmbolnăviri. Bilanțul infecțiilor cu coronavirus a ajuns astfel la 30.789. Cu o zi în urmă, au fost raportate 555 de noi cazuri, ceea ce a reprezentat cel mai mare număr, până ieri.

Anunț! Frizeriile, saloanele, cabinetele stomatologice și autobuzele se află pe listele roșii și portocalii ale OMS. "Nu ai cum să vii să relaxezi în plus"

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Anunț! Frizeriile, saloanele, cabinetele stomatologice și autobuzele se află pe listele roșii și portocalii ale OMS. &qu... Șapte persoane, între care infirmiere și asistente, depistate pozitiv după ce o pacientă a fost tratată ”relaxat”. Perso...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x