Antena Căutare

Zile libere 2018. 1 mai se apropie. Cum arată acum plajele din România

Zile libere 2018. 1 mai si cum arata plajele din Romania de la Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Costinesti, Neptun, Venus, Saturn si 2 mai

Doar câteva zile ne mai despart de minivacanța de 1 mai și de sezonul estival. Staţiunile de pe litoral se pregătesc să își primească turiștii pentru distracția de 1 mai, astfel că, hotelierii şi agenţii economici pun la punct ultimele detalii, în aşa fel încât staţiunile să fie gata să îşi primească oaspeţii în data de 27 aprilie.

Plajele din România, de la Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Costinesti, Neptun, Venus, Saturn și 2 mai, sunt în pline lucrări de curățare și amenajare. Cu numai o săptămână rămasă până la deschiderea oficială a sezonului estival, operatorii din turism din Mamaia promit că faleza şi spaţiile din faţa hotelurilor vor fi curăţate.

Zile libere 2018. 1 mai se apropie. Cum arată acum plajele din România

”Din punctul nostru de vedere, al hotelierilor, suntem pe ultima sută de metri. Se lucrează frenetic, atât în interiorul hotelurilor cât şi în exterior. Autorităţile locale sunt şi ele prezente în toată staţiunea. Deci, încercăm să facem totul ca să fie bine în aşa fel încât, vineri, primii turişti care sosesc în staţiune să aibă o imagine plăcută”, a spus unul dintre hotelierii din Mamaia, potrivit mediafax.ro.

Zile libere 2018. 1 mai se apropie. Cum arată acum plajele din România

Lucrări intense pentru ca turiștii să găsească mult râvnita curățenie

Cum era de așteptat, în jurul teraselor roiesc lucrătorii, încercând să le cosmetizeze, majoritatea patronilor fiind siguri că acestea vor fi gata pentru minivacanţa de 1 Mai. Peste tot, muncitorii, înarmaţi cu unelte, pensule şi bidinele, repară, îndreaptă, întind straturi de vopsea proaspătă peste ornamentele din lemn sau fier cu care sunt decorate localurile din staţiune.

La rândul lor, echipele Primăriei fac lucrările de igienizare, a fost tunsă iarba şi a fost adunat nisipul de pe faleză. Se repară coșurile de gunoi, băcile rupte vor fi înlocuite. De asemenea, mare parte din bulevardul care traversează staţiunea de la sud la nord a fost asfaltat.

Lucrările de recondiționare se fac și în Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului. Pentru a întâmpina primii turişti în condiţii optime, se intervine cu lucrări de curăţenie, în toate cele şase staţiuni ale Mangaliei.

Zile libere 2018. 1 mai se apropie. Cum arată acum plajele din România

Acţiunile pe domeniul public vizează igienizarea arterelor principale şi secundare din staţiuni, înfrumuseţarea spaţiilor verzi, dar şi curăţarea tuturor rigolelor, precum şi toaletarea arborilor şi plantarea de flori. Zilele acestea, s-a intervenit pe cordonul Saturn-Venus cu lucrări de igienizare a rigolelor, ele fiind răzuite, curăţate de resturi vegetale, pământ şi praf şi spălate corespunzător. În acelaşi timp, s-au pregătit spaţiile pentru flori şi s-a mobilizat terenul pentru trandafiri, s-a cosit iarba şi toaletat toţi copacii din staţiuni.

În paralel cu aceste lucrări de igienizare, se intervine, în acelaşi mod şi la nivelul oraşului Mangalia.

Indiferent rezultat, românii sunt pregătiți pentru distracția de 1 mai și nu vor lăsa ca tradiționale ”neajunsuri” să le strice cheful petrecerii. În plus, meteorologii susțin că vremea, deși instabilă, va ține cu ei!

sursă info: mediafax.ro

sursa foto: litoralul românesc.ro.

Statul le cere alocațiile înapoi oamenilor. Cine nu se supune riscă pușcăria!... Șocant! O fetiță de 6 ani, somată de Casa de Asigurări și de FISC cu executarea silita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x