Antena Căutare

Zile libere 2018. Vacanța de Rusalii la munte

Zile libere 2018. Vacanta de Rusalii la munte poate fi petrecuta in statiunile de pe Valea Prahovei, Bucovina, Apuseni, Transalpina si alte statiuni

Zile libere 2018. Vacanța de Rusalii la munte Galerie
vacanta de rusalii 2018 la munte | turistcenter.ro

Zile libere 2018. Vacanta de Rusalii la munte poate fi petrecută in statiunile de pe Valea Prahovei, Bucovina, Apuseni, Transalpina și alte stațiuni. Pentru că în 2018, Rusaliile pică pe 27 mai, românii mai au parte de încă o zi liberă, luni, 28 mai. Așadar, un sejur petrecut în cele mai frumoase stațiuni montane este ideal pentru a scăpa de stresul cotidian.

Zile libere 2018. Stațiunile montane de pe Valea Prahovei

Cele mai populare staţiuni montane ale României au rămas locurile de pe Valea Prahovei şi Poiana Braşov. Şirul staţiunilor cuprinde oraşele Comarnic, Breaza, Sinaia, Buşteni şi Azuga, în judeţul Prahova, precum şi Predeal, din judeţul Braşov.

Zile libere 2018. Vacanța de Rusalii la munte Castelul Peleș din Sinaia

Poiana Braşov, din Masivul Postăvaru, se află în topul celor mai vizitate zone turistice pe timp de iarnă şi cea mai ofertantă în ce priveşte pârtiile de schi. Cele mai atractive pentru turișiti rămân: Castelul Peleș din Sinaia, Mănăstirea Caraiman din Bucegi, Muzeul Orasului Sinaia, cel mai nou muzeu de pe Valea Prahovei, Cazinoul din Sinaia, Casa Memoriala “George Enescu”.

Zile libere 2018. Vacanța de Rusalii la munte Castelul Cantacuzino din Bușteni

Printre atracțiile turistice în Bușteni și Azuga se numără: Castelul Cantacuzino din Bușteni, cu peste 150.000 de vizitatori în anul 2016, Biserica Domnească, Cascada Urlătoarea, Pârtia Sorica din Azuga.

Rusalii la Vatra Dornei, inima Bucovinei

Vatra Dornei, inima Bucovinei Aflată în nordul României, Vatra Dornei se numără printre cele mai căutate localităţi turistice din Românie, faima sa fiind datorată apelor termale, izvoarelor şi priveliştilor de munte.

Zile libere 2018. Vacanța de Rusalii la munte Vatra Dornei, colț de rai

Oraşul-staţiune este înconjurat de Munţii Giumalău, Munţii Bistriţei, Munţii Călimani, Munţii Rodnei, Obcina Mestecăniş. Zona Vatra Dornei este atractivă şi pentru mănăstirile din Bucovina: Voroneţ, Humor, Moldoviţa, Suceviţa şi Putna.

Rusalii pe Transalpina: Rânca şi Vidra

Aflată în Munţii Lotrului, pe malurile Lacului Vidra, staţiunea cu acelaşi nume impresionează prin frumuseţea peisajelor ce pot fi admirate şi de pe şoseaua Transalpina. La un alt capăt al şoselei de munte se află staţiunea Rânca, pe versantul sudic al Munţilor Parâng, devenită pe timp de iarnă un centru atractiv pentru iubitorii de schi şi snowboard.

Zile libere 2018. Vacanța de Rusalii la munte Transalpina care-ți taie răsuflarea!....

Alte stațiuni celebre în care puteți petrece sejurul de Rusalii sunt: Stațiunile montane din Munții Fagaraș – Bâlea Lac, Stațiunile montane din Banatul Montan - Semenic și Muntele Mic, Stațiunile din Valea Jiului – Straja și Parâng, Stațiunile din Munții Apuseni - Stâna de Vale și Arieșeni, Stațiunile din Maramureș – Cavnic și Borșa.

Zile libere 2018. Vacanța de Rusalii la munte Stâna de Vale, Munții Apuseni

Indiferent de alegere, vacanța de Rusalii în munții României va fi perfectă pentru această sărbătoare de mare încărcătură spirituală. Voi unde petreceți minivacanța de Rusalii?!

Ministerul Educației a fost sesizat! Elevii consideraţi slabi NU au voie să se înscrie la Evaluarea Naţională și la BAC... ULTIMA ORĂ! Va ploua fără oprire! Meteorologii anunță că vine potopul la noi în țară: Au emis COD GALBEN de inundații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x