Antena Căutare

Ziua cu cele mai multe decese de când suntem în stare de alertă. Câți români și-au pierdut viața, în ultimele 24 de ore

Una dintre cele mai negre zile de la începutul pandemie! Numărul deceselor, cel mai mare din ultimele două luni.

Una dintre cele mai negre zile de la începutul pandemiei. Numărul cazurilor active a crescut pentru a noua zi consecutiv, iar decesele au ajuns la 31 în ultimele 24 de ore.

Poate nu am fi ajuns aici dacă cei care fi trebuit să ţină sub control răspândirea virusului şi-ar fi făcut treaba. Este vorba despre Direcţiile de Sănătate Publică din fiecare judeţ, rămase fără direcţie într-un moment crucial.

Este ziua în care au fost raportate cele mai multe decese, de când suntem în stare de alertă: 31.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi alte 397 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 29.620. De asemenea, 31 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.799.

În intervalul 06.07.2020 (10:00) – 07.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 31 decese (18 bărbați și 13 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Gorj, Iași, Ilfov, București, Olt, Prahova, Timiș, Vrancea.

„Suntem pe a doua pantă ascendentă” Ce spune ministrul Sănătății despre riscul întoarcerii la starea de urgență

Dintre acestea, un deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, două decese la categoria de vârstă 50-59 ani, șapte decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 12 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și nouă decese la persoane de peste 80 de ani.

30 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru un deces nu au fost raportate comorbidități.

„Suntem pe a doua pantă ascendentă” Ce spune ministrul Sănătății despre riscul întoarcerii la starea de urgență... Un cartier întreg ar putea intra în carantină! Autoritățile, măsuri disperate: „E spre binele tuturor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x