Antena Căutare

Ziua Îndrăgostiților 2019. Ce cadouri se fac de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Indrăgostiților 2019. Ce cadouri se fac de Ziua Indrăgostiților. Află din articolul a1.ro, care sunt cadourile care se fac de Ziua Îndrăgostiților 2019 sau Valentine's Day 2019

Ziua Îndrăgostiților 2019. Ce cadouri se fac de Ziua Îndrăgostiților
Ziua indragostitilor | pexels.com

Ziua îndrăgostiților se apropie cu repeziciune. Mai sunt doar doar 8 zile până ce cuplurile vor sărbători ziua iubirii. De aceea, comercianții sunt pregătiți cu diverse cadouri potrivite acestei ocazii. Dacă abia ce ai scăpat de alergătura pentru cadourile de Crăciun și nu vrei să începi iar să colinzi magazinele în căutarea cadoului perfect de Ziua Îndrăgostiților, noi te vom ajuta să te decizi rapid cu câteva idei de cadouri pentru el și pentru ea.

Chiar dacă la noi în țară există deja o zi care să celebreze iubirea, și anume Dragobetele, mulți români au preluat și Valentine’s Day de la americani. Cadourile tradiționale cu ocazia acestei sărbători constă în flori, felicitări și bomboane de ciocolată. În ultimii ani, Valentine’s Day s-a transformat într-o adevărată industrie, comercianții bucurându-se de mult succes cu produse precum ursuleți de pluș, produse personalizate, dar și cadouri foarte scumpe precum bijuteriilor.

Cadouri pentru ea

Dacă alegi magazinele online pentru a evita să dai buzna în mall-uri unde e plin de reduceri, atunci ai de unde alege. Găsești online bijuterii care i-ar putea plăcea iubitei tale, de la cele de argint până la cele de aur cu pietre prețioase, depinde de bugetul tău. Poți alege un cadou clasic, dar deosebit prin combinația de culori. Este vorba despre un buchet din flori deosebite, poate chiar florile preferate ale iubitei tale. Unii consideră că aceasta poate fi chiar ziua cea mare în care pot pune marea întrebare, având evident inelul potrivit pentru a primi un “da” răsunător. Poți alege, de asemenea, cosmetice, o oglindă sau un suport de bijuterii.

Cadouri pentru el

De vreme ce bărbații nu sunt mari fani ai acestei sărbători, poți dărui orice fel de cadou, fără ca acesta să fie decorat cu inimioare și alte dulcegării. Așadar, alege-i un parfum bun, o cravată pe care o poate purta la cina romantică de Ziua Îndrăgostiților, o pereche de bretele sau o curea. De asemenea, nu e o idee rea să cumperi niște lumânări parfumate sau o ghirlandă luminoasă cu care poți crea decorul perfect, romantic acasă pentru o cină în doi. Poți alege și un set de șosete viu colorate dacă știi că îi place să poarte, un set de bărbierit, un portofel sau o carte care l-ar putea interesa.

Asigură-te că îi cunoști gusturile jumătății tale înainte de a porni la cumpărături sau de a comanda online anumite produse.

Sursă foto: pexels.com

Calendar ortodox 6 februarie. Sărbătoare mare azi! Ce nu ai voie să faci... Calendra ortodox 7 februarie 2019. Sf. Ier. Partenie, episcopul Lampsacului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x