Antena Căutare

Vești excelente pentru aceste zodii. Norocul le va surâde din plin și vor câștiga bani cu nemiluita în următoarele luni

Ultimele luni n-au fost prea simple pentru acești nativi care s-au confruntat cu probleme financiare ori în plan personal, însă în perioada următoare norocul îi va lovi din plin.

Ultimele luni n-au fost prea simple pentru acești nativi care s-au confruntat cu probleme financiare ori în plan personal, însă în perioada următoare norocul îi va lovi din plin.

Descoperă ce zodii vor avea parte de noroc din plin, mai jos:

Berbec

Persoanele născute în această zodie au trecut prin momente dificile anul trecut, însă în următoarele luni soarele va răsări pe strada lor. Vor avea parte de noroc din plin în plan financiar, întrucât fie vor avansa profesional, fie își dor deschide propria afacere, ceea ce le va aduce bani mulți, ce-i vor face să uite de grija facturilor.

Zodia care suferă cel mai mult în 2019. E cea mai afectată zodie din horoscop 2019

Taur

Norocul va fi de partea nativilor Taur, întrucât își vor găsi perechea și vor avea parte de liniște în plan personal. Ba mai mult, sunt șanse să-și îndeplinească și visul de a-și întemeia o familie. Mai mult de atât, se anunță schimbări favorabile și în plan financiar, întrucât pot primi o mărire de salariu.

Zodii compatibile în 2019. Trei perechi de zodii opuse care se îndrăgostesc pe loc

Capricorn

Ghinionul le-a dat bătăi de cap în ultimele luni, însă următoarele luni se anunță a fi excelente pentru nativii Capricorn. La serviciu vor avea parte de liniște, iar în dragoste nici nu se pune problema. Mai mult de atât, sunt șase să primească o sumă importantă de bani.

Un deputat a lovit o tânără de 27 ani pe o trecere de pietoni din Buzău! Fata a fost dusă de urgență la spital... O tânără din Timișoara, dată dispărută de cinci zile! ”Oricine are informații e rugat să sune la 112!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x