Antena Căutare

Soția lui Mihai Constantinescu oferă detalii despre starea de sănătate a artistului! „Ştiu că mulţi oameni îl îndrăgesc şi se roagă pentru el...”

Soția lui Mihai Constantinescu oferă detalii despre starea de sănătate a artistului!

Soția lui Mihai Constantinescu oferă detalii despre starea de sănătate a artistului! „Ştiu că mulţi oameni îl îndrăgesc şi se roagă pentru el...”
| hepta

Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, a declarat joi pentru Mediafax că starea e sănătate a îndrăgitului artist s-a îmbunătățit în mod considerabil!

„Ştiu că mulţi oameni îl îndrăgesc şi se roagă pentru el. Cu ajutorul lui Dumnezeu este bine, este mai bine. Se simte un pic mai bine, face paşi mărunţi. (...) Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese”, a explicat soţia artistului, Simona Secrier.

Mihai Constantinescu în vârstă de 73 de ani fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, în data de 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. Artistul este cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

Rezultate Admitere Medicină UMF Constanța 2019. Listă admiși și rezultate finale... Un bărbat aflat pe Transfăgărășan s-a speriat de un urs și a făcut accident! Omul a fost dus de urgență la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x