Antena Căutare

25.000 de lumanari vor arde diseara pe arena "Ion Oblemenco" pentru Adrian Paunescu

La meciul cu Otelul Galati, programat diseara pe stadionul "Ion Oblemenco" in etapa a 14-a, jucatorii echipei Universitatea Craiova vor intra pe teren cu un banner imens si purtand tricouri pe care va scrie "Adrian Paunescu ramane nemuritor".

Cei peste 25.000 de suporteri olteni care vor veni la meci vor putea intra cu lumanari asupra lor pe care le vor aprinde in timpul momentului de reculegere in memoria poetului Adrian Paunescu. Oficialii Universitatii Craiova vor inmana lumanari spectatorilor care nu vor avea asupra lor lumanari.

De asemenea, la stadionul Ion Oblemenco s-a amenajat un loc unde fanii pot depune flori si-i pot aduce un omagiu lui Adrian Paunescu.

Pe de alta parte, oficialii FC Dinamo au anuntat ca la meciul cu Universitatea, de miercuri, 10 noiembrie, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, se va tine un moment de reculegere in memoria lui Adrian Paunescu.

"Da-i-ar Dumnezeu liniste si dincolo de moartea de care nu scapa nimeni!", scrie Cornel Dinu in editorialul din programul de meci al "cainilor", editat pentru dubla intalnire Dinamo-U Craiova, de saptamana viitoare.

Sursa: Jurnalul National

F1: Massa, amenintat cu inchisoarea daca il ajuta pe Alonso sa ia titlul... F1/ Surpriza la Interlagos: Hulkenberg, in Pole!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x