Antena Căutare

49 de curse charter au decolat deja din Romania cu peste 11.000 de suporteri spanioli

Peste 11.000 de suporteri spanioli au plecat astazi din Romania, cu 49 din cele 67 de curse charter cu care au venit la Bucuresti, a declarat seful Directiei Ordine si Siguranta Publica din MAI, Petre Toba, citat de Mediafax.

Secretarul destat Petre Toba a spus ca in Centrul de comanda nu au fost inregistrate incidente majore in timpul noptii de miercuri spre joi, precizand insa ca Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni a fost aglomerat.

Toba a mai spus ca majoritatea suporterilor veniti in Romania cu curse charter au plecat, precizand ca pana in prezent au decolat 49 de curse, cu 11.093 de suporteri.

Toba a precizat ca plecari ale suporterilor sunt programate atat joi, cat si vineri, iar masurile de suplimentare a personalului MAI vor fi mentinute pana la plecarea ultimului suporter.

Formatia spaniola Atletico Madrid a castigat Liga Europa pentru a doua oara in istorie, dupa ce a invins, cu scorul de 3-0, o alta echipa din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Nationala din Bucuresti, in fata a 52.347 de spectatori, dintre care peste 20.000 de spanioli.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Torta olimpica a fost aprinsa la Atena... Meciul U Cluj - CFR Cluj se rejoaca din minutul 1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x