Antena Căutare

S-a întâmplat! Familia lui Michael Schumacher este în culmea fericirii! „Totul se datorează forței sale...”

Vestea momentului pentru membrii familiei campionului Michael Schumacher! Anunțul a făcut rapid înconjurul lumii! 

Vestea momentului pentru membrii familiei campionului Michael Schumacher! Anunțul a făcut rapid înconjurul lumii!

După ani de zile în care fanii abia dacă au mai aflat vești despre Michael Schumacher și despre familia sa, iată că o veste improtantă aduce motive de bucurie, pentru familie și pentru admiratorii marelui campion. Se pare că numele de Schumacher va reapărea curând în Formula 1!

Michael Schumacher, care nu a mai avut nicio apariţie publică după accidentul de schi suferit în decembrie 2013, deţine în continuare recordul de victorii în Formula 1, cu 91 de Mari Premii câştigate.

El a cucerit în total şapte titluri de campion mondial, cinci dintre ele alături de Ferrari, între 2000 şi 2004. Schumacher senior s-a despărţit de scuderia italiană în 2006, când s-a retras din activitate, revenind apoi în competiţie alături de Mercedes, între 2010 şi 2012, fără să înregistreze însă nicio victorie.

S-a întâmplat! Familia lui Michael Schumacher este în culmea fericirii! „Totul se datorează forței sale...”

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial german de Formula 1 Michael Schumacher, a reuşit al doilea timp în testele desfăşurate marţi pe circuitul din Sakhir din Bahrain, în care a efectuat 56 de tururi (303 km) la volanul unui monopost Ferrari 2019, informează AFP.

Cel mai bun timp al său a fost de 1 min. 29 sec. 976/1000, obţinut sub privirile mamei sale Corinna şi a bunicii sale, pilotul de 20 de ani, fiind devansat doar de olandezul Max Verstappen (Red Bull) - 1 min. 29 sec. 379/1000.

"Am apreciat această zi. Am avut impresia că sunt la mine în garaj încă din primul moment, cu multă lume care mă cunoaşte de când eram mic", a comentat Schumacher jr. într-un comunicat dat publicităţii de scuderia Ferrari.

S-a întâmplat! Familia lui Michael Schumacher este în culmea fericirii! „Totul se datorează forței sale...”

"SF90 este incredibilă și totul se datorează forţei sale, dar în același timp ea este şi suplă de pilotat, iar din acest motiv m-am simţit foarte bine. Am fost impresionat de puterea de frânare a unui monopost de Formula 1. Mi s-a părut că pot frâna din ce în ce mai târziu, iar maşina intra în viraj oricum", a adăugat el.

Campion european de Formula 3 în sezonul trecut, Mick Schumacher şi-a făcut debutul în Formula 2 la sfârşitul săptămânii trecute, pe aceeaşi pistă din Bahrain, clasându-se pe locurile 8 şi 6 în cele două curse la care a participat.

Tatăl său, celebrul campion Michael Schumacher, a câştigat Marele Premiu al Bahrainului pe 4 aprilie 2004, după ce a luat startul din pole position.

Mick Schumacher a avut marţi prima sa experienţă adevărată într-o maşină de Formula 1 modernă, după ce a mai pilotat anterior monopostul cu care tatăl său a câştigat, în 1994, titlul de campion mondial cu Benetton pe circuitul de la Spa-Francorchamps, înaintea Marelui Premiu al Belgiei din 2017.

Video. Gigi Becali filmat cum încalcă legea! Imaginile cu patronul FCSB au ajuns pe internet... Panică în lumea fotbalului! Pele a fost internat de urgență la un spital din Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x