Live acumFilm: Misiune imposibila: Protocolul Fantoma
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Schumacher, la 50 de ani. Pentru a marca evenimentul, familia a publicat o fotografie și un mesaj de mulțumire pentru fani

Michael Schumacher a împlinit, la începutul lunii ianurie, vârsta de 50 ani. Pentru a marca momentul, soția sa, Corinna, a postat o fotografie și un mesaj pentru toți fanii pilotului de Formula 1. 

hepta.ro

Michael Schumacher a împlinit, la începutul lunii ianurie, vârsta de 50 ani. Pentru a marca momentul, soția sa, Corinna, a postat o fotografie și un mesaj pentru toți fanii pilotului de Formula 1.

Michael Schumacher a împlinit 50 de ani, la începutul lunii ianuarie. Pentru a marca evenimentul, Corinna, soția pilotului de Formula 1, a inaugurat un muzeu și o aplicație.

Soția și copii lui Schumacher au transmis un mesaj fanilor, un gest extrem de rar din partea lor, ca mulțumire pentru toate mesajele de susținere primite.

Mick Schumacher, juniorul, a moștenit talentul tatălui său, devenind campion european în Formula 3. Anul acesta, își va testa abilitățile în Formula 2. El a semnat cu cu Ferrari ca pilot de teste, iar experțîi anticipează un debut în Formulă 1 din 2020.

Mick Schumacher a pozat alături demama să, Corinna, și de sora lui, Gina Lisa, îmbrăcat în costumul de pilot.

„Cu această poză vrem să va mulțumim din adâncul inimilor noastre pentru toate urările călduroase din ultima perioada, ne-au dat putere și energie pozitivă. E un an special pentru Michael, împlinește 50 de ani și 25 de ani de la primul sau titlu mondial în Formula 1. E plăcut să vedem că voi, la fel că și noi, îi celebrați carieră”, e mesajul postat pe contul de Instagram al lui Michael Schumacher