Antena Căutare

AC Milan a învins Torino, scor 4-2, după prelungiri, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei. Omagiu adus lui Kobe Bryant pe San Siro - VIDEO

Formaţia AC Milan a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Torino, după prelungiri şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei.

La finalul celor 90 de minute de joc, scorul era egal, 2-2, milanezii reuşind apoi să marcheze în repriza a doua de prelungiri.

Pentru AC Milan au punctat Bonaventura (12), Calhanoglu (90+1 şi 106) şi Ibrahimovici (108) , iar pentru Torino a înscris Bremer (34 şi 71).

În semifinale, AC Milan va evolua contra echipei Juventus.

Jucătorii celor două echipe au intrat pe teren cu banderole negre, la începutul partidei ţinându-se un moment de reculegere pentru Kobe Bryant.

În minutul 24, toţi spectatorii au început să aplaude, tot ca un omagiu adus lui Kober Bryant, care a purtat numărul 24 la Los Angeles Lakers.

Sursa : news.ro

Vanessa, soția lui Kobe Bryant, devastată de pierderea soțului și a fiicei: ”Nu poate să termine o propoziție fără să nu... Rămășițele lui Kobe Bryant au fost identificate! Imaginile GROAZEI, de la locul în care s-a prăbușit elicopterul! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x