Căutare Live

Acum se dopeaza, inainte fumau in timpul cursei! In 1920, Turul Frantei a oferit o imagine unica

Prima cursa din Turul Frantei a avut loc in 1903. 60 de ciclisti se aventurau, la acea vreme, sa pedaleze 2.482 de kilometri. Daca prezentul biciclistilor este legat de scandaluri de dopaj, in perioada de debut sportivii preferau sa fumeze in timpul cursei

Imaginea este surprinsa in anii 1920 si ne arata partea putin mai relaxata din Turul Frantei! Intre multele pedale si kilometri parcursi, ciclistii isi faceau timp si pentru un "fum".

Era omenie, chiar daca nu erau de la aceeasi echipa, sportivii implicati in Marea Bucla se ajutau la nevoie. "Mai un sprint, mai un foc", c-asa era in ciclismul de debut.

Sa dansam ca Zorba! Romania va evolua contra Greciei in barajul de calificare la Campionatul Mondial 2014... Orice pentru calificarea la Mondial! Comitetul de Urgenta al FRF a amanat etapa dinaintea barajului cu Grecia...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri