Căutare Live

Orice pentru calificarea la Mondial! Comitetul de Urgenta al FRF a amanat etapa dinaintea barajului cu Grecia

Victor Piturca a solicitat Federatiei Romane de Fotbal mai mult timp pentru pregatirea dublei cu Grecia, iar Comitetul de Urgenta s-a conformat

Programul Ligii I este afectat, inca o data, din cauza echipei nationale! La cererea lui Victor Piturca, selectionerul Romaniei, Comitetul de Urgenta al FRF a decis amanarea etapei dinaintea dublei de baraj cu Grecia.

"Intelegem interesul echipei nationale, nu avem cum sa ne opunem. Mircea Sandu a spus ca imi va trimite hartia cu decizia Comitetului, iar noi o vom pune in practica si vom amana, asa cum a vrut Piturca, etapa ce urma sa aiba loc inainte de meciul de baraj cu grecii", a declarat Dumitru Dragomir.

Presedintele LPF a adaugat ca in cazul in care "tricolorii" se vor califica la CM din Brazilia, Liga I ar urma sa programeze etape atat in luna decembrie cat si in ianuarie, in timp ce o infrangere in fata Greciei ar trimite jocurile din campionat pana in mijlocul verii.

Acum se dopeaza, inainte fumau in timpul cursei! In 1920, Turul Frantei a oferit o imagine unica... Asta da atitudine! Jucatorii unei echipe din Italia s-au vopsit pe fata pentru a protesta impotriva rasismului...
Ultimele știri