Antena Căutare

Scandal uriaș! Soția lui Michael Schumacher, acuzată că ascunde adevărul despre starea pilotului de F1: „Corinna se teme că...”

Scandal uriaș după interviul acordat de soția lui Michael Schumacher. Corinna a declarat că fostul pilot de Formula 1 a interzis familiei să comunice informații despre recuperarea lui, însă impresarul lui Schumacher spune că adevărul este cu totul altul.

Scandal uriaș! Soția lui Michael Schumacher, acuzată că ascunde adevărul despre starea pilotului de F1: „Corinna se teme că...” Galerie
Interviul acordat de Corinna Schumacher a provocat un nou scandal

Fostul impresar al lui Michael Schumacher spune că soția acestuia a mințit cu nerușinare în interviul acordat publicației She. Willi Weber, susține că soţia lui Michael este cea care nu vrea să existe scurgeri de informaţii legate de starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

„Ştiu că Michael se află într-o stare extrem de gravă, dar nu pot să urmăresc progresul pe care îl face. Aş vrea să ştiu cum se simte, cum evoluează, să pot să-i strâng mâna. Trebuie să ştiţi că pur şi simplu, Corinna nu permite acest lucru. Corinna se teme că după ce voi vedea ce se întâmplă, voi ieşi în presă şi voi spune adevărul. Cred cu tărie că se poate recupera, pentru că este un adevărat campion. Povestea lui Schumacher nu se poate termina aşa! Mă rog pentru el şi cred cu tărie că vom reuşi să-l vedem din nou într-o zi”, a spus fostul agent al lui Michael Schumacher, pentru publicaţia iberică Sport.

Scandal uriaș! Soția lui Michael Schumacher, acuzată că ascunde adevărul despre starea pilotului de F1: „Corinna se teme că...”

Michael și Corinna Schumacher

Hepta

Michael Schumacher, acum în vârstă de 50 de ani, a suferit un accident grav la schi, la 29 decembrie 2013, la Meribel. De atunci, starea sa de sănătate rămâne un mister, familia limitând orice comunicare în această privinţă.

Michael Schumacher a fost transportat la începutul lunii septembrie, la un spital din Paris pentru un tratament ultra-secret. Germanul cu 91 de Grand Prix-uri în palmares a fost tratat de profesorul Philippe Menasché, un eminent chirurg cardiolog în vârstă de 69 de ani. Acesta este iniţiatorul unei terapii revoluţionare pentru cei care suferă de insuficienţă cardiacă.

Gigi Becali declarație spumoasă: „Aşa vrea Dumnezeu. Eu fac rugăciuni şi cred că...”... O gimnastă de 20 de ani a murit după un accident teribil în sala de antrenamente! Avea un singur vis! Mama ei, mesaj sfâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x