Antena Căutare

Adi Mutu bate la "Inalta Poarta": Negociaza cu Fener si Besiktas

Mutu face orice pentru a-i impresiona pe turci. In primul interviu acordat pentru acestia le-a spus ca rezultatul obtinut de Vaslui la Istanbul este o surpriza si ca se asteapta ca la retur Fenerbahce sa invinga echipa noastra si sa se califice mai departe.

"Eu consideram echipa Fenerbahce mare favorita. Si cred ca toata lumea este de aceeasi parere. M-am uitat la meci si am avut o surpriza foarte mare. Cred ca va invinge in returul din Romania si isi va continua drumul.

Urmaresc indeaproape fotbalul din Turcia. A devenit o atractie pentru fotbalistii europeni. Cred ca Turcia nu este mai prejos de Italia, Anglia sau Spania", a spus Adrian Mutu pentru Mediafax, adaugand ca "Imi inchei cariera in Turcia, dar nu spun inca numele echipei"

Plecarea lui Mutu de la Cesena este deja o certitudine. Toata lumea crede ca viitoarea echipa a "Briliantului" era din Italia, insa situatia s-a schimbat.

Fostul jucator al Fiorentinei s-a indragostit de Istanbul si este gata sa mearga pe aceasi linie pe care a facut-o si Hagi. Mutu a anuntat ca viitoarea destinatie este o echipa din Turcia careia nu a vrut sa ii pronunte numele.

"Vreau sa imi continui cariera in Turcia. In special as vrea sa locuiesc in Istanbul. Este un oras frumos, in plus copiii mei ar avea aici scoli bune. Sotia mea este designer si vrea sa locuiasca in Istanbul. Am oferte si de la Istanbul si de la echipe din alte orase. Insa deocamdata nu ar fi corect sa mentionez un nume de club.

Atunci cind voi semna veti vedea ce am ales. In pauza de iarna a sezonului 2009/2010 ma intelegeam cu Galatasaray. Primisem o oferta serioasa, dar transferul a picat in ultima clipa. Atunci nu au fost conditiile necesare, insa acum situatia este diferita. Voi lua o decizie impreuna cu sotia mea si voi analiza ofertele", a spus Mutu .

Diana Bulimar, inlocuita cu Larisa Iordache pentru finala de la barna... Rapid a invins CSMS Iasi cu 1-0 in Liga I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x