Antena Căutare

Adrian Porumboiu: „Cu Steaua sper sa castige cei mai buni si se stie ca aceea suntem noi”

Finantatorul lui FC Vaslui a discutat la o emisiune de televiziune despre meciul cu Steaua dar si despre noile reguli pe care Ion Craciunescu le-a stabilit la CCA.

Adrian Porumboiu e optimist inaintea partidei cu Steaua si spune ca este evident ca are o echipa mai buna decat cea din bulevardul Ghencea: „Cu Steaua sper sa castige cei mai buni si se stie ca aceea suntem noi. Sanmartean joaca, Adailton joaca, Wesley la fel, e normal sa cred ca batem. E de domeniul evidentei. Si-au schimbat antrenorul dar nu joaca el".

Finantatorul moldovean nu e de acord cu regula impusa la CCA, conform careia finantatorii nu mai pot vorbi cu presedintele arbitrilor decat prin intermediul presei: „Sa fim seriosi! Daca imi spune mie Craciunescu sa nu mai vorbesc la telefon, nu mai vorbesc. Fac cum se facea inainte. Ma intalnesc cu el in padure daca. Ce inseamna sa nu mai vorbesc decat prin intermediul presei? Asa o sa fac, dar nu prin asta se starpeste raul. Cand or face un lot de arbitrii pentru care sa garanteze ei, dar pentru toti, atunci mai vorbim. Eu vin din arbitraj, stiu ce e acolo. Daca pierzi un campionat asa cum l-am pierdut noi anul trecut cand ni s-au furat 12 puncte... pai cu 5 eram campioni" a completat Porumboiu.

Foto: Intact Images

Gigi Becali despre meciul cu Vaslui: „Nu le mai dam 3, le dam 4”... A inceput razboiul pishologic; Hizo crede ca oferta pentru Wesley nu exista...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x