Antena Căutare

Cutremur în Bănie! Căpitanul celor de la FC ”U” Craiova, condamnat la închisoare cu executare. Ce acuzații i se aduc

Lovitură dură pentru Adrian Mititelu, patronul echipei FC ”U” Craiova 1948. Portarul echipei din Liga a 3-a, Andrei Preda, a fost condamnat, în primă instanță, la 1 an și 2 luni de închisoare cu executare.

Magistrații de la Judecătoria Craiova au hotărât, luni, să-l condamne la un an și două luni de închisoare cu executare pe craioveanul Andrei Romis Preda, poreclit ”Gogoașă”, legitimat la echipa de fotbal FC U Craiova 1948.

În acest dosar, Preda este acuzat că a bătut două persoane, frate și soră, cu o bâtă de baseball. În iunie, pe rolul Judecătoriei Craiova a fost înregistrat alt dosar în care Preda este acuzat tot de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Conform anchetatorilor, în seara zilei de 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc din cartierul craiovean Brazda lui Novac, a izbucnit o altercație între Andrei Preda și un craiovean. Motivul ar fi fost faptul că acesta din urmă a claxonat după ce îi fusese blocată mașina în parcarea unui bloc de locuințe. ”Pentru a atenționa persoana care îi blocase autoturismul, a claxonat de mai multe ori, împrejurare în care inculpatul Preda Romis Andrei a ieșit în fața imobilului și i-a adresat cuvinte jignitoare. Urmare a faptului că partea civilă i-a adresat, la rândul său, cuvinte jignitoare, inculpatul Preda Romis Andrei a mers la locuința sa, de unde a revenit având asupra sa o bâtă de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civilă cu pumnul și bâta de baseball în zona capului și peste corp“, au reținut procurorii în rechizitoriul întocmit. În timpul scandalului a fost lovită și sora bărbatului agresat, care a intervenit să-i despartă pe cei doi, scrie Gazeta de Sud.

Pe lângă condamnarea la închisoare, care nu e definitivă, judecătorii craioveni au dispus ca Andrei Preda să le achite părților civile suma totală de 12.000 de lei drept daune morale, iar Spitalului de Urgență Craiova suma de 482 de lei. La aceste sume se adaugă și suma de 2.500 de lei, pe care inculpatul trebuie să o achite statului drept cheltuieli judiciare.

AFC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE... Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene caută azi un nou câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x