Antena Căutare

AISS, dezamagita de Olaroiu: "Dragostea si respectul nu se cumpara prin proiecte de 10 zile"

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti a tinut sa raspunda, prin intermediul unui comunicat, declaratiilor facute de noul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu. Fanii ii reproseaza tehnicianului ca a acceptat sa preia echipa, facindu-i jocul patronului Gigi Becali.

Comunicat Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti


In urma ultimelor declaratii ale domnului Cosmin Olaroiu, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti doreste sa-i raspunda tehnicianului, considerand un astfel de demers mai mult decat necesar.

In primul rand, prin ajutorul sau de zece zile, Cosmin Olaroiu se contrazice singur. Domnul Olaroiu spunea ca fotbalul romanesc moare pentru ca totul se decide de la o zi la alta si pentru ca nu exista proiecte pe termen lung. Prin acest gest al sau, domnia sa face exact ceea ce critica in conferinta de presa. Cum puteti sa ne cereti sa fim alaturi de ceva in care, asa cum demonstreaza propriile actiuni, nu credeti cu adevarat? Ce se va intampla dupa cele zece zile, cand dumneavoastra veti pleca iar noi vom ramane sa suportam in continuare excesele creditorului?

Ieri cereati responsabilitate de la FRF pentru ratarea calificarii la Euro dar in acelasi timp il aprobati pe vinovatul pentru dezastrul Stelei. Acum ne cereti sa va ajutam pentru zece zile, violandu-ne sentimentele, in numele unei "arogante" a fariseului Becali, care a ajuns sa cerseasca profesionalismul celor pe care i-a dat afara!


Astazi, domnul Olaroiu il sprijina pe cel care a schimbat sase antrenori intr-un sezon, doar pentru a reusi sa atinga ultimul obiectiv ramas in picioare, Cupa Romaniei, in incercarea de a inchide inca o data gura suporterilor. Ii mentionam domnului Olaroiu ca singura modalitate prin care suporterii stelisti pot deveni iarasi fericiti o reprezinta ruperea oricaror legaturi intre persoana lui Gigi Becali si clubul de fotbal Steaua Bucuresti.

Dragostea si respectul nu se pot cumpara prin bilete gratuite si "proiecte" de zece zile!"

sursa / foto: gsp.ro


VIDEO! Dinamo - CFR Cluj 1-2/ Ardelenii au dat lovitura in Stefan cel Mare... VIDEO! F1: Vettel, protagonistul unui accident spectaculos in antrenamentele din Turcia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x