Antena Căutare

Al doilea dosar al scandalului cu arbitrii cuprinde meciuri trucate. Vezi lista partidelor suspecte!

Sursele Gazetei spun ca, pe langa suspiciunile de trafic de influenta care planeaza asupra unor arbitri si a celor din CCA, Directia Nationala Anticoruptie are si un dosar ce vizeaza meciuri trucate in Liga 1!

Sursele Gazetei spun ca, pe langa suspiciunile de trafic de influenta care planeaza asupra unor arbitri si a celor din CCA, Directia Nationala Anticoruptie are si un dosar ce vizeaza meciuri trucate in Liga 1!

In aceste momente, "centralul" Andrei Chivulete este audiat la DNA. In aceasta dimineata, DNA l-a retinut si pe Sorin Terbea, unul dintre apropiatii echipei FCM Tg. Mures. El este presedintele Federatiei Romane de Futsal si coleg cu Vasile Avram in Comitetul Executiv al FRF!.

Care poate fi legatura dintre Chivulete si Tg. Mures? Gazeta a descoperit ca din cele 8 meciuri de Liga 1 pe care le-a condus Chivulete jr. in 2011, nu mai putin de jumatate sunt partide ale muresenilor! Este vorba despre 0-0 cu CFR Cluj, 2-1 cu Sportul, 0-2 cu U Cluj si 1-1 cu Vointa Sibiu.

Sorin Terbea conduce echipa de futsal a orasului si este mana dreapta a primarului. Municipalitatea din Tg. Mures sustine financiar si echipa de fotbal din Liga 1, si pe cea de futsal. La sfarsitul anilor '90, Terbea a fost condamnat la doi ani de inchisoare, cu suspendare, pentru inmatriculare falsa de masini. El a fost insa gratiat de presedintele de la acea vreme, Emil Constantinescu, prin decretul nr. 331 din 1999.

Andrei Chivulete are doar 24 de ani si a fost promovat in Liga 1 acum un an. El este fiul lui Florin Chivulete, un fost arbitru controversat.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Ion Craciunescu anunta Apocalipsa: "Scandalul Penescu este o gluma pe langa ce va fi acum"... Otelul reactioneaza la acuzatiile de corupere a arbitrilor: "Prezentati dovezi sau lasati-ne in pace"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x